Barnets bog indfanger særlige øjeblikke på en unik måde

1223

Barnets bog rummer uforglemmelige minder

Barnets bog er en unik måde at indfange særlige øjeblikke på. Her kan man læse om de vigtigste milepæle i barnets barndom, som samtidig gør det muligt at kigge tilbage på til enhver tid. Enhver bog er noget særligt, for det lige præcis dit barns bog. Overskifterne på siderne i barnet bog er meget fleksible, som gør det muligt selv at bestemme, hvad der skal være på den pågældende side, hvilket gør at ikke to bøger bliver ensartet. Siderne består af smukke håndillustrerede motiver, som nøje er designet efter et nordisk og børnevenligt udtryk.

Barnets bog til alle familier

Barnets bog er lavet med et fokus på at tilpasse sig alle slags familietyper. Bogen indeholder eksempelvis et stamtræ af familiens forskellige personer. Derfor ønskes det ikke, at når barnet er blevet ældre, skal kigge tilbage på tomme felter i stamtræet. Derfor laves barnets bog i forskellige udgaver, så den tilpasser sig enhver familietype. Bogen ændrer derfor de gamle normer, for at imødekomme familiens ønsker ved at tilpasse indholdet til enhver familie. Der findes endda en specialudgave af barnets bog til tvillinger, hvor et antal af siderne i bogen omhandler begge børn.

Fleksibiliteten i bogen kan benyttes af familier bestående af:

  • Mor og Far
  • Mor og Mor
  • Far og Far
  • Enlig Mor
  • Enlig Far
  • Sammenførte Familie

Stort udvalg af ekstra sider

Bogen kan bruges lige fra graviditeten og op til første skoledag, samt 7-års fødselsdag. Hvis dette dog ikke er tilstrækkelig nok i sin fulde længde i forhold til det ønskede potentiale, er det derfor muligt at tilkøbe ekstra sider. De ekstra sider kan nemt påsættes i den oprindelige bog, så barnet bog stemmer overnes med familiens forventninger. Siderne kommer eksempelvis i form af et blækfrit aftrykssæt, hvor man har mulighed for at tage meget detaljerede aftryk af barnets små hænder og fødder. Aftrykket foregår uden brug af blæk, og er derfor usynlig indtil det kommer i berøring af papiret. Disse aftryk gør det muligt at huske tilbage på, hvor lille bitte barnet har været. Udover et aftrykssæt kan man eksempelvis også tilkøbe matchende milestenskort, ekstra sider om hyggelige højtider og blanke sider med plads til barnets egne tegninger.