Deerhunter.eu har alt jagttøj til bukkejagten! - activinstinct
15849
post-template-default,single,single-post,postid-15849,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Deerhunter.eu har alt jagttøj til bukkejagten!

deerhunter.eu

Deerhunter.eu har alt jagttøj til bukkejagten!

Selvom man er jæger og udelivet bare et fedt, så kan man nogle gange godt komme til at savne de dage hvor vejret er dejligt varmt. Når vejret er dette, så er man nemlig inde i en god periode, som starter den 16. maj. Når denne dato nævnes, så kan jægerne på ingen måde sidde stille, for så går jagten ind på bukkene. Dette er en jagt, som er meget vellidt her i landet, og derfor praktisere størstedelen af de danske jægere det også. Når der er lang tid til at bukkejagten starter, så har man god tid til at få udstyret i orden. Derfor har jeg snakket med en rigtig jagtekspert fra deerhunter.eu, som ved alt hvad der er værd at vide.

Nu hvor der er omkring 2 måneder til, at bukkejagten starter, så har man som nævnt masser af tid til at købe nyt udstyr, eller finde det gamle frem fra gemmerne. Når man skal finde sit deerhunter jagtudstyr frem, som skal passe til bukkejagten, så skal det tøj, som kan følgende:

  • Holde dig varm
  • Være sved transporterende
  • Camoufleret, gerne med farven orange
  • Tøj hvor du kan bevæge dig lydløst

De ovenstående punker kan man sætte i to kategorier. Den første kategori dækker de to første punkter, som går ud på, at du skal have det godt, når du er på jagten. De næste to punkter, skal sikre at du får en succesfuld bukkejagt.

Hold dig varm med tøj fra deerhunter.eu

Når man skal på bukkejagt, så er det i oftest i de varme måneder, men man skal alligevel kunne holde sig varm. Kulden er for alvor fremme, i de tidlige morgentimer og sene aftentimer, hvor det er nemmest at få synes at en buk. Deerhunter.eu sælger tøj, som kan holde dig varm, hvilket er vigtigt, når kulden kommer frem. Udover at det kan være koldt, så sidder du også stille, hvilket gør, at du kommer til at fryse endnu mere, hvis du ikke er godt klædt på.

Deerhunter.eu har også endnu et godt tip, som skal sørge for, at du ikke kommer til at fryse, selvom du har varmt tøj på. Når man har varmt tøj på, og varmen endelig kommer en smule frem, så kan du komme til at svede. Det betyder at dit tøj bliver vådt, hvilket kan køle dig meget ned, hvis kulden kommer frem igen.

Succesrig bukkejagt

Udover at det er vigtigt, at du ikke bliver syg, når du er afsted på bukkejagten, så vil du nok også gerne have noget vildt med hjem. Derfor er det vigtigt, at du er camoufleret og bevæger dig lydløst. Et rådyr kan ikke se farver, og derfor kan det være en god ide hvis du køber tøj fra deerhunter.eu. De har tøj, som har orange felter, som er en del af camouflagen, hvilket gør du er tydeligt at se for mennesker.

Udover at du skal være camoufleret, så hører rådyr langt bedre end vi mennesker. Så derfor er det vigtigt, at du har tøj på, som næsten er 100% lydløst. Har du det, så vil der være en stor chance for, at du kommer til at få en buk med hjem. Har dy lyst til at vide mere, så kan du kigge forbi deerhunter.eu!

No Comments

Post A Comment