Få langt og lækkert hår på under 5 min med clips on hair!
15929
post-template-default,single,single-post,postid-15929,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Få langt og lækkert hår på under 5 min med clips on hair!

Clips on hair

Få langt og lækkert hår på under 5 min med clips on hair!

Hvis du ønsker langt og lækkert hår på under 5 minutter, kan clips on hair klart anbefales. Clips on hair er en slags hair extension, som kan påsættes utrolig nemt og hurtigt. Det eneste det kræver er din egen fysiske kraft. Metoden er kendt for at være en af de nemmeste til at få et langt og lækkert hår på meget kort tid.

 

Hvorfor gør brug af clips on hair?

Clips on hair er for dig, som ønsker et langt og lækker hår. Hvis du eventuelt ikke selv har muligheden for at lade håret gro langt, eller håret desværre ikke er i stand til at blive langt uden at spalte og kruse, er extensions derfor en oplagt mulighed. Disse extensions kræver ikke meget og er ikke forbundet med de samme forudsætninger som normale extensions. Clips on har er nemlig i langt større grad nemmere at både påsætte og aftage igen uden nogle former for besvær. Dette er en tydelig fordel.

 

Stort udvalg af farver og nuancer

Clips on hairClips on hair fås i et stort udvalg af farver og nuancer. Dette gør det nemmere for kunden at udvælge den helt rigtige farve, da der er et større udvalg at vælge imellem. Pakken du modtager efter bestilling via internettet, er bestående af 6 baner clips on hair i forskellige størrelser, som lige er klar til at blive påsat.

Blandt udvalget fås eksempelvis farverne herunder:

  • Platin blond
  • Mørkebrun
  • Chokolade
  • Karamel
  • Silverblond
  • Sort m.v.

 

100% ægte indisk remy hair

Clips on hair er lavet i den lækreste kvalitet for at give det pæneste resultat. Alle extensions er lavet af 100% ægte indisk remy hair, hvilket har et meget naturligt udseende og blender smukt ind i dit eget hår. Her peger alle hårstrå og skællag i samme retning. Dette er medvirkende til at du undgår unødvendige og trælse filtre i håret.

No Comments

Post A Comment