Få flotte og naturligt fyldige læber I Lip filler maske
15898
post-template-default,single,single-post,postid-15898,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Flot og naturlig læbeforstørrelse

Flot og naturlig læbeforstørrelse

Er du også skeptisk over for at få botox og resultatet? Der findes andre alternativer, som hverken kræver den store smerte eller nåle. Lip filler masker giver et naturligt og flot resultat under de helt rigtige forhold.

 

Er lip filler et tabu?

I dagens samfund er det næsten en selvfølge at ændre sit udseende på diverse måder. Dette burde ikke opfattes som et tabu. Alle har forskellige holdninger, men alle ønsker at være lykkelige og glæde sig over dem selv. Derfor burde ingen føle skam eller være flov over at ønske det bedste for dem selv, hvad enten det er et par nye bryster eller større  fyldige læber.

 

Læbeforstørrelse

Mange kvinder i dag får lavet deres læber. Læberne er sensuelle og forførende, og de giver et dejligt og flot smil, som ingen kan stå for.
Der findes forskellige muligheder inden for læbeforstørrelse. Nogle vælger at få indsprøjtet sterile geler, som er naturlige bestanddele af hudens bindevæv. Det er ikke skadeligt for kroppen, men man skal selvfølgelig tage højde for visse risici, der kan optræde ved indgrebet.

 

Lip filler maske

Læbeforstørrelse kan dog også foregå under andre omstændigheder. Markedet tilbyder nemlig lip filler masker, som ikke kræver unødig smerte eller tid. Sådanne lip filler masker kan findes på hemeracosmetics.dk.

 

Maskerne indeholder molekylet hylaluronsyre, som er et aktivt molekyle. Hylaluronsyre binder væske i vævet i læberne. Resultatet af dette vil give den ønskede fyldighed samt fugtighed helt ned i dybden af læben. Dette skyldes, at hylaluronsyre allerede findes i hudens væv. Hylaluronsyre har den egenskab at kunne binde tusinde gange sin egen vægt i væske. Meningen er så, at den skal binde væske til vævet for på den måde at give fylde.

 

På samme måde som injektioner bruges molekylet hylaluronsyre. Maskerne udnytter derfor dens egenskaber optimalt. Her vil læberne optage molekylet direkte ind i læberne, i stedet for brugen af nåle. Det betyder også, at desto flere masker, som man bruger, desto mere vil der ophobe sig i læberne og give fylde.

Produktet er 100% vegansk, hvilket giver mange fordele. Kroppen vil modtage produktet langt bedre, da det ikke indeholder kemiske forbindelser, som kroppen ikke er vant til. Dette gør, at risikoen for allergiske reaktioner eller overfølsomheder optræder i et minimalt tal, næsten ikke eksisterende.


Der er altså mange fordele med lip filler masken, som ellers ikke er set før:

  • Lip filler maskerFlot og naturligt resultat
  • 100% vegansk
  • Ikke testet på dyr
  • Let at anvende

Resultat efter lip filler masken

Inden man påbegynder diverse ændringer i forhold til læberne, så skal man være realistisk. Alle har forskellige læber og derfor vil alle resultater også være vidt forskellige. Lip filler masken giver et tydeligt og ikke mindst naturligt resultatet, som tilgodeser dine ønsker og behov.

Som set på billedet fremstår læberne som væsentligt fyldigere, samt mere fugtet.

Dette flotte resultat er opnået efter anvisningerne. Anvend minimum en maske om ugen, og ved tilfælde af pauser, så er det minimum hver anden uge, for at opretholde det flotte resultat.

No Comments

Post A Comment