Kurser | Activinstinct.dk Find spændende kurser her!
Overvejer du at tage på kursus et par dage. Her på siden kan du læse mere om hvad et kursus går ud på, samt hvorfor det kan være en fantastisk mulighed.
15511
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15511,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

KURSER

VI TILBYDER EN LANG RÆKKE KURSER

Her på siden kan du læse alt omkring alle de kurser vi tilbyder. Der er noget til enhver smag, derudover har du nogen kurser du godt kunne tænke dig at vi viser frem så kontakt os.

Teambuilding

Teambuilding

Vil din virksomhed gerne have bedre relationer? så prøve teambuilding med saltvand i håret.
Strikkekurser

Strikkekurser

Har du altid ønsket dig at komme i gang med at strikke men er aldrig kommet ordenligt igang med det? Så tag et strikkekursus hos gavstrikken.dk her finder du relevante og spændende kurser for de strikning og hæklings interesserede.
Mountainbike Efterskole

Mountainbike Efterskole

Oplev en masse action og adventure på Bornholms Efterskole. Tag et års ophold på Mountainbike Efterskole og skab minder for livet.
Hold kurser på kroen

Hold kurser på kroen

Mangler i en lokation til jeres event eller kursus. Så finder du gode Selskabslokaler i Jylland hos Gesten Kro.
Iværksætter foredrag

Iværksætter foredrag

2 gæve iværksættere der startede småt, men nu partnere af en større virksomhed sammen. Udover at de er eksperter indenfor digital marketing, vlogger de også på showet ventureshow.dk 
Book foredragsholdere

Book foredragsholdere

Kurser og foredrag er gode muligheder for at lære mere, men måske finder man det også interessant med personlige livshistorier, fra inspirerende mennesker som virkelig kan sætte ens tanker igang. Hvis dette er tilfældet, så kan du nemt book foredag hos NKmusic som har en bred vifte af kendte foredragsholdere.
Youtube kurser

Youtube kurser

På Youtube kan man efterhånden finde kurser i hvad som helst, og hvis du vil begynde at reparere iphones er der især masser af hjælp at hente. Hvis du for eksempel sidder med en Iphone 7 skærm der skal skiftes kan du nemt finde et kursus online, og reservedelene kan du købe hos Bramming electronic.
Aktiviteter

Aktiviteter

Her kan du finde meget mere omkring Børneaktiviter til dit barn.