Maileg legetøj – Ikoniske figurer og andre finurligheder

1152

Maileg

Maileg er dansk designet legetøj og interiør. Firmaet blev i 1999 grundlagt af Dorthe Mailil og hendes mand. Siden opstarten har firmaet med deres finurlige produkter taget Danmark med storm. Danskerne er vilde med de ikoniske legetøjsfigurer. Produkterne er efterhånden blevet en elsket genstand i mange hjem. Produkterne er designet med henblik på at have et moderne skandinavisk udtryk, som samtidig har et traditionelt og tidsløst design. Dette gør det muligt at have produkterne i en lang årrække uden, at det går af mode og man bliver træt af at se på det.

Det barnlige udtryk i produkterne fra Maileg kommer fra glæden ved fantasien og barndommen. I Mailegs verden, får man muligheden for at slippe alle tøjler, og begive sig ud på en fantastisk rejse i børnenes univers. Legetøjets varme personligheder er med til at gøre smil og kærlighed til en regelmæssig del af hverdagen. Det hele handler om at sprede liv og glæde, og det vises tydeligt i produkterne. Alle produkterne er produceret og designet på baggrund af værdierne kærlighed, omtanke og afkobling. Det er vigtigt at disse værdierne er bærende igennem hele processen.

Pynt til juletræet

Maileg udbyder et stort sortiment af diverse ornamenter, som kan benyttes til mange fine formål, heriblandt som pynt til juletræet. Ornamenterne bærer hver især på en enkelthed, som gør det muligt at kombinere dem på kryds og tværs. Der findes pynt til ethvert arrangement eller højtid. De små fine detaljer er gennemgående i alle produkterne.

Ornamenterne fås bl.a. i figurer som følgende:

  • Trompeter
  • Snemænd
  • Trommer
  • Påskeæg
  • Engle

Fælles for alle disse produkter er deres enkelthed, som samtidig er detaljeret. Maileg sætter en ære i at designe produkter med fokus på detaljerne, for at give et samlet udtryk af kvalitet og kærlighed. Her formår de at kombinere skønheden ved det simple og særprægede uden at det bliver kedeligt eller rodet at se på.

Servietter til fine anledninger

Mangler du inspiration til borddækningen? Så er servietterne fra Maileg et sikkert valg. Deres fine detaljer og fantasifulde tegninger er med til at give bordet et hyggeligt og hjemligt udtryk. Servietterne er med til at danne rammen for at smukt og unikt pyntet bord. Servietterne passer perfekt til børnefødselsdage eller middage i juletiden. Nissekys og soldater er med til at slippe tankerne løs i et fantasifuldt univers.

Rangler og bamser til de små fingre

Fine prinser, fantasifulde havfruer og søde elefanter. Alle disse skønne figurer og mange flere finurligheder forefindes i Mailegs sortiment. Ranglerne fra Maileg er lavet i en størrelse, som gør det muligt at holde rundt om med de små babyfingre. Materialet er blødt og holdbart. Disse små produkter er perfekte som en sød lille gaveidé. Hvis produkterne bliver udsat for og andet ansvans, er det muligt at vakse dem ved 30 grader. Ved at gøre dette vedligeholder man deres udseende og figur og samtidig forlænger deres levetid.