Sådan finder du den perfekte frisør i Esbjerg - activinstinct
I dette indlæg kan du læse om, hvordan du finder den bedste frisør i Fredericia, samt hvad en god frisør overhovedet er.
15762
post-template-default,single,single-post,postid-15762,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Sådan finder du den perfekte frisør i Esbjerg

Sådan finder du den perfekte frisør i Esbjerg

Hvad er en god frisør?

De fleste mennesker har haft både gode og dårlige oplevelser hos en frisør. Nogle har brugt den samme frisør i 20 år, og kommer der en gang om måneden, mens andre næsten aldrig går til frisøren, og når de gør, er det hos en tilfældig salon. Derfor kan det godt være svært at definere, hvad en god frisør er, da folk kan have forskellige opfattelser af dette. Der er mennesker, som bare ønsker en billig og kort klipning, og som ikke ønsker en frisør, der snakker ørerne af dem. På samme vis er der folk, som elsker at bruge tid og blive forkælet hos frisøren, og som gerne giver lidt mere for klipningen, hvis også der er en hyggelig samtale og en god kop kaffe med i købet. Der er dog nogle enkle tommelfingerregler, der kendetegner en god og professionel frisør. Disse er bl.a.:

  • Kunden føler sig tilpas
  • Kunden er i stand til at sige sin mening
  • Frisøren er med på de seneste trends
  • Frisøren prøver at efterkomme kundens ønsker
  • Frisøren er ærlig om prisen fra start af

Hvis disse krav er opfyldt, er der ofte en stor sandsynlighed for, at det er en kompetent og professionel frisør, man er endt hos. Derudover er der selvfølgelig andre ting, der spiller ind i ens individuelle opfattelse, som eksempelvis beliggenhed, kvalitet og pris. Nogle går eksempelvis også op i økologi og bæredygtighed, og deres opfattelse af en god frisør er naturligvis også anderledes.

Hvordan finder man så en god frisør?

For at finde den frisør, der passer aller bedst til ens behov og krav, skal man først og fremmest tage stilling til, hvad disse er. Ønsker man en billig klipning, skal der anvendes økologiske produkter, skal salonen ligge i nærheden osv.? Disse og lignende spørgsmål er alle gode at stille sig selv, inden man vælger frisør. Selvom man kender sine behov, kan det godt være svært at finde en frisør, der passer til en. Er man eksempelvis bosat i Fredericia, hvor der på trods af byens størrelse er over 70 frisører, bliver det straks sværere. Leder man efter en frisør i Esbjerg, er det altid en god idé at spørge ens netværk først. Dette er gældende uanset, hvor man bor. Det kan altid betale sig at spørge sine forældre, søskende, kollegaer, venner eller lignende, om de kan anbefale en bestemt frisør. Hvis dette ikke giver pote, kan man altid te til internettet. Her kan man eksempelvis ved at skrive billig frisør i esbjerg finde frem til et hav af forskellige frisører.

Frisører har nogle gange forskellige spidskompetencer, og har specialiseret sig indenfor noget forskelligt. Man skal derfor ikke være bange for at prøve en ny frisør, selvom man er kommet hos den samme i mange år. Det kan f.eks. være at ens sædvanlige frisør er rigtig godt til klipninger, men ikke har super meget erfaring indenfor håropsætning. Hvis man skal til et bryllup, hvor man skal have opsat hår, bør man derfor ikke være bange for at finde en frisør, der er erfaren med lige netop dette.

No Comments

Post A Comment