Service | Vi leverer inspirerende indlæg om sundhed & livsstil
Her på siden vil der løbende komme forskellige service vi kan tilbyde dig. Følg med på siden. Læs mere her!
15564
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15564,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

SERVICE

VI KAN TILBYDE

reklamevideo hos Onekeystory.com

Få lavet reklamevideo hos Onekeystory.com

Har du brug for flere kunder? Så er en Reklamevideo noget for dig! Onekeystory.com laver reklamevideoer for alle virksomheds typer og laver storytelling som passer til dine udadtil visuelle ønsker.

Læsejl til Balkonen

Skal du til at renovere balkonen eller altanen? Så er et højkvaltietes Læsejl måske noget for dig. Dette gør din rengøring meget lettere.

læsejl til balkonen

El-scooter i aller højeste kvalitet

Hos Bek el-scooter finder du en el-scooter til ethvert behov, om du har svært ved at gå eller har en bestemt form for handicap, så har de hos Bek el-scooter, netop det du leder efter.

Højbede til haven

Skal du igang med at redesigne haven til sommer, så tag fat i eksperter i haveartikler der yder en god service ved dine storkøb. Ingarden har alt i haveartikler lige fra et vedligholdelsesfrit højbed, til selvvandingskrukker. Tag fat i dem idag og få hjælp til dine haveplaner.

Smartphone tilbehør 

Hos Bramming electronic kan du finde alt i reservedele og tilbehør til smartphones og tablets. Vil du gerne reparere iphones selv, så kan du finde alt fra en iphone 7 skærm, til en kompatibel bagplade.

Professionelt webbureau

Skal du have udarbejdet en professionel hjemmeside til din forretning, så er det vigtigt at overveje hvilke webbureauer der kan varetage opgavem. Memoo er et webbureau i København som altid yder god service, og leverer høj kvalitet hver gang.

Safarirejse

Drømmer du om en oplevelsesrig safari, som også indeholder en Kilimanjaro rejse. Så kan du hos Safari-jens få sammensat den perfekte safari ferie, der indeholder både bjergbestigning, strandferie og safari i Tanzania.

Træfældning

Her kan du finde rådgivning og hjælp til at udføre havearbejde sin træfældning Kolding, naturepleje og skovpleje helt generelt. Tag et kig og se hvordan du, for meget få kroner, kan holde styr på den vilde natur.

træfældning

SOSU.DK

Elsker du at tage dig af andre, og hjælpe de mennesker der har brug for det. Så ville en SOSu uddannelse måske være noget for dig. Sosu.dk giver dig alle de informationer der er værd at kende, hvis du står og vi starte en uddanelse indenfor SOSU faget. Uddannelserne giver mange muligheder, blandt andet social og sundhedsassistent, pædagogisk assistent og sosu hjælper.

Hr. Regnskabsfører Andersen

Få hjælp til at holde styr på alle de bilag du ikke magter at styre selv. Hrregnskabsfoererandersen kan varetage alle dine bilag, og digitalisere din bogføring, så den bliver så enkel som muligt. Leder du efter en trofast bogholder, så er det ham du skal have fat i.

Brødrene Rölink fra Nykøbing Falster

Stort set alle danskere har deres foretrukne og faste frisør til at klare opgaven 1-2 gange i måneden. Men ønsker man en frisør oplevelse ud over de sædvanlige, så skal man tage turen forbi Nykøbing falster. Her holder Brdr. Rölink nemlig til, og det er aldrig kedeligt hos dem. Du kan læse mere om brødrende her brdr-rolink.dk

GRO-LYS

Skal du til at opstarte en produktion af medicinsk cannabis? Så bør du tage fat i et af de mere erfarne virksomheder i branchen, og det er Gro-lys. Gro-lys har service i højsæde, og kan med deres imponerende know-how rådgive dig til hvordan effektivt og korrekt får sat gang i din produktion. De kan rådgive dig i alt lige fra plantelys til grotelte, så du er sikker på en sikker og optimal produktion.

COPENHAGEN PUMP

Mangler jeres virksomhed hjælp med procesinstrumenter og pumpeløsninger til jeres nye anlæg. Så kan i med fordel tage fat i Copenhagen Pumps, de er nemlig blandt de mest erfarne specialister på området. Om det er fadpumper, centrifugalpumper eller noget helt tredje i har behov for assistance til, så kan de rådgive jer om alt.

SUNWILL.DK

Går du lige så meget op i service som i kvalitet? så kan du hos sunwill.dk få begge dele. Denne tøj virksomhed har eksisterede før år tusind skiftet og ved hvad det vil sige at have høj service og levere en høj kvalitet.

SELANDIAADVOKATER.DK

Overvejer du hvad du skal stille op med din bolig? køb eller salg? så kan det være en god ide at hyre en boligadvokat, da der kan være rigtigt mange penge at spare.

DKVEJHJÆLP.DK

Mangler du vejhjælp uden abonnement, så kan du akut vejhjælp her, dette firma er landsdækkende og er fremme på under 1 time.

RSIP.COM

Plastsvejsning kan du få lavet ved specialiserede eksperter. Rolfschmidt industri plast laver alt indenfor plast emner, og i alle forskellige materialer der kunne ønskes.

GODE-LAAN.DK

Hos gode-laan.dk kan du finde et stort udvalg af udvalgte kviklån hvoraf du kan finde den billigste rente så du hurtig kan betale tilbage igen.

BILLIGKOSTE.dk

Her finder du en af Danmarks førende indenfor service branchen. De har et stort udvalg i rengørings artikler og industri støvsugere som de kendte nilfisk støvsuger. De sælger både til private og til erhverv.

ECM.DK

Metalbearbejdning hjælper den Danske industri med at vokse, hvis du godt kunne tænke dig at vide mere omkring hvad cnc drejning er og cnc fræsning er så kan du læs meget mere her.

AH-INDUSTRIES.COM

Denne industri virksomhed er en verdensdækkende professionel virksomhed som levere til hele vindmølle og offshore industrien. Du kan finde alt omkring deres forskellige produkter her manufacturing solutions

PERFORMANCEGEAR.DK

En under armour hættetrøje, er til dig der her til vinter gerne vil holde varmen i fitness centeret eller på løbeturen. Under armour er en af Danmarks nyeste tiltag indenfor trænings tøj, og her får du både kvalitet og nyt materiale der enten holder din kropsvarme (coldgear) eller afviser kropsvarmen (heatgear).

Vierbilligst.dk

Hos vierbilligt.dk bliver du rådgivet i dit køb af køkkenskabe, badeskabe, bordplader og skydelåger til garderobeskabe. Serviceniveauet er i top og du får produkter i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser!

Erritsøtømreren.dk

Køkken fredericia – En håndværker med styr på sit håndværk. Han er lokal og han kender til alle i området og dermed har han skabt sig en stor erfaring igennem tiden.

BJSJ.DK

Mangler du en advokat med kompetencerne og styr på alt indenfor lovgivning? Så kan en af Danmarks bedste advokat firmaer hjælpe dig alt indenfor rådgivning og lovgivning. Advokat Århus er bare en af de steder de ligger til, da de er en landsdækkende service.

Coverbutik.dk

https://www.coverbutik.dk/ – Her finder du et stort udvalg i alt indenfor mobil tilbehør. Deres service kommer i kunde betjening og udover dette er de også en af de billigeste på nettet.

GAMSTDANPLANT

Her får du fuld planteservice, om det enten er kontorbeplantning, plantevægge, eller bare nogen til at passe dine planter så er disse nogen af Danmarks førende indenfor faget.

BEDEMAND KOLDING

Få hjælp i den svære tid, har du en bekendt der er omkommet eller et familie medlem så, kan disse dejlige og personlige mennesker hjælpe dig igennem den hårde tid. soegaards-begravelsesforretning.dk

COCOBEDANDBREAKFAST

Lej et værelse på det dejlige hotel i esbjerg – cocobedandbreakfast.dk . Her får du både forplejning og et dejligt værelse til næsten ingen penge.

DKVEJHJÆLP

Hvis du mangler et reserve hjul eller er brudt sammen på motorvejen i din bil, så tøv ikke med at kontakt dkvejhjælp. De har akut autohjælp og er fremme indenfor en time.

DANSKFLYTTETEAM

Hvis du mangler et landsdækkende flytte firma, så er der et stort udvalg at vælge imellem. Dog finder du ikke et dansk flyttefirma som har 1 regel som denne virksomhed. Ingen ting må gå i stykker når de flytter for dig.

FYNS ALTMULIGMAND

Står du og har brug for hjælp med erhvervsrengøring i Odense, så er Fyns altmuligmand den rette at gå til. Der er ingen opgaver der er enten for store eller for små til ham, og han leverer altid høj kvalitet.

PRO 4 CARE

Har du besluttet dig for at starte op i kosmetik branchen, så er der god sparring og hjælp at hente hos Pro4care. De er eksperter indenfor kosmetik og tilbyder også deres hjælp når det kommer til emballagen. Så hvis du overvejer at sætte en produktion igang inden for den branche, så gør du klogt i at kontakte dem.

MAKEITMEDIA

Skal du som virksomhedsejer til at investere i social media marketing, så er en samarbejdspartner værd at overveje, hvis du allerede er begrænset på tidsfronten. Markedsføring på sociale medier kræver koncentreret arbejde, og hvis du starter helt fra bunden bliver det svært. Makeitmedia er specialiserede i sociale medier, og brænder for at skabe gode resultater for deres kunder.

PROFIL PARTNERS

Skal i have besat en vigtig stilling i firmaet, men er i tvivl om at i selv kan finde den rette? Så findes der heldigvis mange muligheder hvis i skal finde en headhunter i Danmark, og her er Profilpartners et af de bedste bureauer der findes. Der er kendt for deres træfsikkerhed hvad angår rekruttering og headhunting.

BODYFORLIFE

Intet er så vigtigt som træning og sundhed i dagens danmark, og derfor er personlig træning blevet en meget populær service. Blandt de bedre personlige trænere finder du bodyforlife.dk, som altid tager dine egne vaner og behov i betragtning når de skræddersyer både kostplan og træningsprogram.

SUMMIT ELECTRONICS

Hos Summit electronics specialiserer de sig i proces instrumentering, og rådgiver gerne sine kunder om de bedste løsninger til deres behov. Om det er noget så simpelt som et pitotrør, eller om det er diverse HVAC komponenter i har brug for, så har summit både kvalitets produkter og ekspertviden at dele ud af.

DEN BETTE MALER

Har du brug for hjælp til at male huset, så findes der en maler i Kolding som står klar til at hjælpe dig. Denbettemaler v/ Djina Stub kan nemlig klare enhver maleropgave du måtte have til hende, og som bonus tilbyder hun rådgivning mod det bedste resultat som en ekstra service.

PERFORMANCEGYM AARHUS

Har du problemer med at holde motivationen oppe når du er i fitness centeret, og slacker du den lidt mere end du burde. Så er personlig træning måske det bedste for dig, hvis du virkelig ønsker at komme i dit livs form. Personlig træning i århus er der rig mulighed for hvis du er fra omegnen, og der er performancegym klart at foretrække.

TANDTEKNIKEREN

Er du så uheldig at have mistet dine tænder, af den ene eller anden grund? Så kan du bestille en tid hos Tandteknikeren Heidi Porsdal. Som klinisk tandtekniker kan hun hjælpe dig med at genskabe dit eget smil, så man slet ikke kan se forskel fra før.

FRUENSHUS

Se alle de skønne produkter fra Fransa. Der laves alt i modetøj til kvinder i de nyeste mål og ideer. Hvis du har brug for en opgradering i din garderobe kan du tage et kig her og finde ny inspiration.

modetøj til kvinder