Studiekorrektur giver dig mange muligheder I Få studierabat
15918
post-template-default,single,single-post,postid-15918,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Studiekorrektur giver dig mange muligheder

ugesedler

Studiekorrektur giver dig mange muligheder

Har du været oppe dag og nat for at blive færdig med en opgave? Det kan være svært at korrekturlæse sin egen opgave efter timer og timers arbejde. Derfor er studiekorrektur løsningen for dig. Få et par friske øjne på din opgave og få afleveret en perfekt udgave.

Studiekorrektur

Studietiden er krævende og lang. Den indebærer mange søvnløse nætter og mange liter energidrik og kaffe. Analyser, metoder og teori er de vigtigste ting, og der hvor ens fokus ofte er. Derfor springer man ofte let og galant hen over korrekturlæsningen, som ofte spiller en ellers stor rolle for bedømmelsen. Få derfor hjælp til at korrekturlæse dine opgaver med studiekorrektur. Studiekorrektur hjælper med at fuldende din ellers perfekte opgave, så dine formuleringer og kommaer spiller lige som de skal. Korrekturlæserne er erfarne og kompetente, som har akademiske baggrunde.
Studie korrektur har derfor mange fordele:

  • Frisk syn på en ellers god opgave
  • Kompetente korrekturlæsere
  • Billige priser

Har jeg råd?

Hvis du sidder til sidst på måned med det sidste af din SU, så skal det ikke slå dig ud. Studiekorrektur med studierabat er løsningen. Økonomien skal ikke holde dig tilbage, derfor tilbydes der studierabat. Hvis du derfor sidder med en studieopgave, dit speciale, din Phd afhandling vil det ikke være en dårlig investering, tværtimod! Det friske syn vil give dig feedback, der hvor formuleringerne måske halter. Du får hele 50% rabat, hvis du er studerende. Det kan derfor godt betale sig at udnytte tilbuddet. Du kan nemt selv beregne, hvor meget du vil skulle betale. Betalingen beregnes pr. antal ord, som du ønsker at få rettet.

Studiekorrektur

Hvilke opgaver kan jeg få rettet?

Det er ikke betydende hvilken opgave, som du vil have rettet. Derfor skal du ikke holde dig tilbage og opsøge hjælp. Udover det så vil der både kunne rettes opgaver skrevet på dansk og på engelsk. Få pudset de sidste formuleringer og finesser af med hjælp fra studiekorrektur.

No Comments

Post A Comment