Terapi | Få mere energi i din hverdag! - Activinstinct.dk
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

TERAPI

Map where your photos were taken and discover local points.

Brug kroppens egne energier til at få livet tilbage

Ønsker du at nå din stress eller angst til livs, eller døjer du med noget helt tredje. Så kan kraniosakralterapi være en behandlingsform du skal afprøve. Behandlingen kan du blandt andet få hos Kst-koege/Healinghands, og behandlingsformen bygger på at aktivere kroppens egne energier og selvhelbredende kræfter – ved at massage hoved og rygsøjle med blide berøringer.

Babyudstyr i højeste kvalitet

Det er vigtigt at dit barn får den tryggeste og mest behaglige start på livet. Der findes mange forskellige former for babyudstyr der hjælper med trygheden, og en af disse er det man kalder en babyrede også kaldet en baby nest. Den omfavner babyen så den føler sig tryg når den sover.

Lækre bamsestøvler i lammeuld

Afstressning kan være en vigtig del af hverdagen for mange danskere. Afslapning kan være den vigtigste terapi af alle. Her kan en dag på sofaen med en god kop te og et par bamsestøvler være med til at alt bare falder på plads.

Balance i krop, sind og sjæl

Går du og døjer med nogen personlige og psykiske problemer, såsom angst, depression og stress, eller lider du måske af spændinger eller piskesmæld. Så er biodynamisk kranio sakral terapi noget for dig. Hos lishauge kan du få adresseret dine problemer, og få balance i både krop, sind og sjæl. Uanset om det er fysisk eller psykisk, så vil kranio skral terapi effektivt neutralisere problemerne via kroppens eget nervesystem og energi.

LIDER DU AF ANGST?

Nogen gange kan det være godt at gå til terapi eller se en psykolog hvis man har nogen psykiske problemer angående angst eller hvis man er paranoid. Dog kan man godt hjælpe sig selv lidt på vej med en overfaldsalarm

Lysterapilamper

Lysterapi

Lysterapi hjælper mange om vinteren mod depression. Humøret forbedres og du har mere energi. Klik ind på Nettomedical.dk og se vores store udvalg af lysterapilamper. Forkæl dig selv og forbedre din døgnrytme.

 

Vinterapi

Dyk ned i vinens verden hvis du har brug for at koble helt af, der findes nemlig et hav af druer og årgange at undersøge. Vin investering og dyrkning ses af mange som ren terapi, og måske det var noget for dig. Her giver vi dig et bud på en god vinimportør som du kan hente rådgivning og hjælp hos.

Parterapi

Er kærligheden ikke hvad den har været mellem jer? Så tag fat i en professionel terapeut der kan hjælpe jer, før i trækker stikket. Parterapi er blandt Hanne Pedersen’s specialer, hendes klinik Center for Livskunst tæller mange års erfaring indenfor psykoterapi. Hun kan helt sikkert hjælpe jer, med at blive kærester på ny.