Vær med til at gøre verden til et sikkert sted gennem førstehjælpskurser Odense
15944
post-template-default,single,single-post,postid-15944,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Vær med til at gøre verden til et sikkert sted gennem førstehjælpskurser Odense

førstehjælpskurser Odense

Vær med til at gøre verden til et sikkert sted gennem førstehjælpskurser Odense

Førstehjælpskurser kan i mange tilfælde være med til at redde liv. Derfor bør alle mennesker være i stand til at udføre førstehjælp. Med førstehjælp kan vi nemlig være med til at gøre verden til et mere sikkert sted. Der findes flere forskellige typer af førstehjælpskurser Odense, som du kan læse mere om herunder.

Vær med til at gøre verden til et mere sikkert sted

Det er utrolig væsentligt at være i stand til at give andre mennesker førstehjælp. Førstehjælp kan i mange tilfælde være med til at redde liv. For faktisk er det kun ca. 10%, som overlever et hjertestop. Vi har dog muligheden for at ændre denne statistik, hvis flere danskere lærer førstehjælp. For faktisk stiger chancen for at overleve med op til 400%, hvis der bliver givet førstehjælp, indtil en ambulance når frem. Derfor bør alle mennesker tage et førstehjælpskursus, så alle potentielt er i stand til at redde mennesker med førstehjælp. Der er ingen tvivl om, at jo flere, der kan udøve førstehjælp, des flere mennesker kan blive reddet, hvis de er ude for et uheld

Hvad indebærer et førstehjælpskursus?

På et førstehjælpskursus lærer du naturligvis først og fremmest at give førstehjælp. Der findes dog op til flere forskellige typer af førstehjælpskurser, som hver især har en ting i fokus. Derfor afhænger selve undervisningen af formålet med kurset. Ved førstehjælpskurser Odense får du både teoretisk og praktisk undervisning. Dette betyder, at du i første omgang skal lære, hvordan førstehjælpen fungerer teoretisk. Efter at du har styr på dette, skal du afprøve det i praksis. Undervisningen i praksis fungerer ved hjælp af en førstehjælpsdukke, som du skal udføre førstehjælpen på. Dukken er specielt beregnet til førstehjælpskurser og giver derfor et tydeligt og reelt billede af, hvordan førstehjælp fungerer i den virkelige verden. Denne kobling mellem teori og praksis giver dig en helt anden indsigt og et helt andet grundlag for at udøve førstehjælp ude i den virkelige verden.

Herunder ses de forskellige typer af førstehjælpskurser

  • Færdselsrelateret førstehjælp
  • Genoplivning med hjertestarter
  • Udvidet førstehjælp
  • Førstehjælp til børn & babyer
førstehjælpskurser Odense

Certificeret førstehjælpsbevis

Efter at du har gennemført førstehjælpskurser Odense, får du et certificeret førstehjælpsbevis fra Dansk Førstehjælpsråd. Dette kan du med fordel benytte i flere forskellige sammenhænge. Det er eksempelvis et krav at have gennemført, hvis du ønsker at ansøge om kørekort. Her er det nemlig nødvendigt at være i stand til at udøve førstehjælp, hvis der uheldigvis skulle opstå uheld i trafikken. Dog har det faktisk ikke altid været et krav i forbindelse med at tage kørekort. Det er det dog blevet, idet der kan ses en tydelig nødvendighed til at være i stand til at give førstehjælp, hvis uheldet er ude i trafikken.

Kompetent og entusiastisk undervisning

Undervisningen ved førstehjælpskurser Odense er beskrevet som værende yderst kompetent og entusiastisk. Selve kurset er nemlig ofte associeret med en langtrukken og tung undervisning. Derfor bliver det langt mere overbæreligt, hvis undervisningen foregår med en entusiastisk underviser, som kan være med til at gøre kurset sjovt at være en del af.

No Comments

Post A Comment