Guide: Hvordan skal sæsonerne påvirke garderoben?

1294

Det er ikke altid man er fuldstændig op til speed når det kommer til hvad der er vigtigt at have og hvornår der skal købes nyt. Årstiderne er meget skiftende og i Danmark får vi alle former for vejr, og skal derfor forberede sig. Desuden hvem vil ikke have lækker regntøj dame klar til uvejret, eller dejlig sommerkjole til sommervejret. Læs mere nedenunder.

Alle elsker tøj!

De fleste mennesker nyder at få nyt tøj. Lige så meget som de kan lide at tage på shopping ture og lade øjnene falder over alle de mange muligheder der er for tøj, sko og ting. Man kan ikke få nok. Rigtig mange finder en stor glæde og lykke ved at købe tøj. Dette skyldes den dopamin følelse man får af at købe ting man gerne vil have.

Sommer

Når sommeren starter, kommer ynglingskjolerne frem. Det er sommerkjoler og nederdele. Det er dog blot når man ser det gode vejr. Man kan nemlig aldrig være sikker, når man befinder sig i DK. Det kan være solskind den ene dag og så styrtende regnvejr den næste. Derfor skal man altid være klar med både sommertøjet og regntøj dame. Det danske sommervejr er kendt for at skifte hele tiden og være meget uforudsigeligt vejr. Det kan på under en time skifte fra bagende sol til regnvejr. Man kan også møde en spænende kombination af fuld sol og regn.

Vinter

Vinter derimod ved man hvad man kan forvente. Der er ikke mulighed for shorts vejr eller at ligge ude og sole. Det er dog ikke umuligt at møde dage med bidende frost og en dejlig sol på himlen. Sådan er DK. Man skal dog være meget praktisk klædt på i Danmarks vinterperiode, da det kan blive utroligt koldt. I den danske vinter forventer man snevejr og mulighed for at lave snemænd og kælke ned af de før grønne bakker. Det er nu tid til at skifte regntøj dame ud med vinterjakkerne. Det er en god ting som det første at købe en god praktisk vinterjakke, som giver en mulighed for at boltrer i sneen og som kan modstå kulden. Man skal dog også kunne lide hvordan den ser ud. Mange køber kun en vinterjakke om året. Og det er derfor tit den samme vinterjakke, som man skal gå i hele vinteren over.

Man skal derfor overveje:

  • Er den praktisk?
  • Kan jeg lide farven?
  • Er den brugbar i alle situationer