Nu kan du få økologisk hudpleje!

1586

Her i den kolde tid er der mange, som bliver syge, hvilket kan skyldes mange ting. Det kan skyldes vejret, at vi ikke klæder os godt nok på, og at vi bliver smittet af andre. Dog er der også en anden ting, som er et rest stort problem om vinteren. Vi får en hud, som slet ikke er fugtigt, og det er ikke godt. Vi skal derfor til at være bedre til at passe på vores hud! Det kan man gøre med hudpleje, selvom det kan være svært at finde den rigtige. Derfor er det heldigt, at der findes søde ekspedienter, som kan hjælpe dig.

Når du kommer ind i en butik og skal finde nogle hudpleje produkter, som er god til lige præcis din hud. Så er det vigtigt, at du finder en ekspedient, for de ved en masse om, hvilke cremer de har. Der findes cremer til mange ting, og derfor er det smartere og hurtigere at spørge en ekspedient. En ekspedient vil uden lige kunne finde et hudpleje produkt, som passer til dig. Det vil spare dig for en masse tid, da du ikke selv skal lede efter det. Yderligere vil du også spare penge, da du ikke skal prøve en masse forskellige hudpleje produkter, inden du finder det rette produkt.

Økologisk hudpleje produkter

Hvis vi spoler tilbage inden du overhovedet er kommet ind i en butik, hvor de sælger hudpleje, så skal du gøre nogle overvejelser. Her skal du bl.a. tænke over, om dine nye hudpleje produkter skal være økologiske. Eller skal de bare være normale og uden parabener. Hvis du for eksempel vælger hudpleje uden parfume, så vil du mindske risikoen for, at du får allergi for parfume. At få allergi for parfume, er en rigtig dårlig situation at stå i, da der er parfume i næsten alt. Det vil også betyde, at du i nogle øjeblikke vil reagere overfor parfume, fordi der er en tøs, som lige har brugt en tand for meget. Så undgå hudpleje hvor der er parfume i!

Hvis man fravælger hudpleje uden parabener, så er man sikker på, at man bl.a. ikke for astma. Astma fremmes af parabener, som er et konserveringsmiddel, hvilket er blevet brugt i hudpleje siden 1940’erne. Konserveringsmiddel bruges så et produkt holder længere, men også er fri for svamp og bakterier.

Hvis man gerne vil gå et skridt længere, og sikre sig at man er god ved kroppen, så kan man købe økologisk hudpleje produkter. Her er du sikker på, at der ikke er parfume eller parabener i, som er udvikling kemisk. Med andre ord, så sikre du, at din krop ikke lider nogle laster, fordi du skal have en skøn hud. Når du køber et økologisk produkt, så ser jeg kun en ulempe. Dit produkt er lavet af organisk materiale, hvilket betyder det er naturligt. Det betyder, at der i nogle tilfælde er en korte holdbarhed. Hvilket betyder, at den produktet skal bruges inden da,  hvis man ønsker at opnå effekten af produktet. Men er det ikke en risiko at tage, for at få en lækker hud, som ikke er skyld i nogle fare?