Få en aktiv livsstil med din hund

599

Sommeren nærmer os og måske du er træt af at bruge tid i fitnesscenteret, når vejret er så fint derude? Det forstår vi godt! Dermed ikke sagt, at du ikke skal bruge tid i fitnesscenteret, men du kan spare din cardio og lave den ude i stedet. Og endnu bedre er, at du kan lave lidt cardio udenfor – og endda med din bedste ven! Nemlig din lille søde hunde. Lad os fortælle hvordan. 

Kom ud med en cykelkurv til hund 

Sommeren kan være smuk herhjemme og det kan de andre 3 årstider egentlig også. Så hvorfor ikke nyde den på første parket med din bedste ven? Med en cykelkurv til hund kan du cykle ud og opleve de danske seværdigheder sammen og dermed få en op på opleveren sammen. Det er så nemt med en cykelkurv til hund. Den sættes blot foran eller bagpå via nogle små indstillinger, og så er I klar til at tage på tur og se lidt af verden.

Tag ud og se lokalt

Når din hund og dig skal ud at opleve, så start lokalt. Der er helt sikkert masser af skjulte skatte, som du endnu ikke har oplevet på tæt hånd og som din hund og dig kan cykle ud til. Alt efter hvor rutineret din hund er til at sidde i cykelkurven og hvor tryg den føler, det er, så kan I øge cykelturene og fortsætte længere. Der er sikkert en masse nærliggende småbyer, som vil være skønne at opleve sammen. Mulighederne er altså mange og det er kun fantasien (og kondien), der sætter grænser. 

Få pulsen op på flere måder

Når I så kommer ud på cyklen, er der flere måder at øge cardioen sammen. Cykelturen i sig selv kan være en hård omgang og for nogle er det nok. Men vil du gerne have endnu mere sved på panden, så har kan I cykle til en destination og gå en rask tur. Vil I gerne presse jer selv endnu mere? Så cykel ud til et sted, hvor det er muligt for at løbe en tur. Er løb ikke helt noget for dig? Så findes der flere udendørsområder, hvor du kan tage hen og der er sat træningsudstyr op. Her kan din hund i mellemtiden være bundet til et træ, hvor der er skygge. Der findes alt et hav af måder, hvorpå din hund og dig kan være aktive sammen og opleve lidt af Danmark på samme tide.