Forlæng sommeren med overdækning

1336

Elsker du også at grille på terrassen og nyde en god øl imens? Du kan nu udnytte din terrasse i et væsentlig større omfang med overdækning. Regnen og solen skal ikke længere en forhindring for dig og din hverdag.

Terrasse overdækning

Med terrasseoverdækning kan man nu beskytte sig mod alt slags vejr. Regnen vil ikke længere kunne forhindre dig i at nyde din terrasse i ro og mag. Solen vil ikke længere være en forhindring i at nyde det gode vejr og frygte at blive solskoldet. Overdækninger kan både fremstilles som fastmonteret, men også som overdækning der kan køres ud eller ind efter behov.

Sejl dækning

Der findes forskellige brug af sejl, som både er til overdækning samt for at skabe læ.

Man kan skal derfor ikke være bange for at fantasere om alternativer, som før synes at have været umulige. Løsninger som nedenstående indfanger mange problemstillinger.

  • Altansejl
  • Overdækningssejl
  • Læsejl
  • Dekorationssejl

Altansejl

Altansejl egner sig både til privatpersoner og virksomheder. Det fremstilles i 360 grams markisedug. Dugen er smudsafvisende og holder farven i mange år, grundet den høje kvalitet. For at forstærke holdbarheden af sejlet, så monteres der i hver ende et stærkt bånd. Dette kan imidlertid ikke ses, da det er samme farve som dugen

Overdækningssejl

Solsejl og overdækning terrasse specialfremstilles til de enkelte mål til den individuelle kunde. Materialerne, som typisk bruges, er 360 grams vandtæt sejldug eller markisedug. Materialerne, som bruges, er strækstabilt. Det gør, at sejlet vil stå flot spændt ud til hver en tid og anledning. Alle hjørnerne er monteret med stærke og solide forstærkninger og rustfrie stålringe.

Overdækningerne fremstilles i en lang række faconer og former, som tilpasser sig til den enkelte terrasse. Enten om det er til cafeer eller restauranter, som ønsker at tilgodese sine kundernes behov. Det kan også være til private familiers hjem, som trænger til et super godt og unikt alternativ til parasollen.

Læsejl

Læsejl er en god og stilren løsning til både foreninger og private. Læsejl fremstilles i de samme materialer som overdækningssejl, for på den måde at give den bedste resultat i forhold til holdbarhed og evner.

Dekorationssejl

En ny og unik måde at indrette på er ved loftsejl. Det kan både udnyttes til praktiske formål, som at skjule lofter med rør eller andre ting, som man ikke ønsker at se. Derudover kan det bruges for at skabe et anderledes og dekorativt rum. Der tilbydes en lang række forskellige farver til formålet. Igen vil sejlene fremstilles efter egne mål og ønsker, som man eventuelt ville have.

All covers

All covers er en virksomhed, som tilbyder en lang række forskellige løsninger indenfor brugen af sejl. Kristoffer Møllevang driver virksomheden. Han har arbejdet med sejlmager i over 20 år, og har derfor en stor erfaring og viden indenfor området. Han er derfor heller ikke bange for at høre om nye og anderledes projekter.