Varmekabler kan forhindre mange problemer på byggepladserne

1226

Vejret svinger, og det vil det altid gøre. Vi kan ikke undgå vinteren i Danmark, og vi er derfor nødt til at forebygge eventuelle konsekvenser. Vi ved, at der i vinteren er dage med minusgrader. Det kan give store problemer på byggepladser og lignende, da rør og lignende selvfølgelig vil fryse med en længere periode på 0 grader eller derunder. Dette kan dog forebygges med varmekabler i rørene. Læs med her og lær mere om hvordan et varmekabel kan hjælpe:

Vinteren er et kæmpe problem på byggepladserne

Vinterkulden og frostvejret giver hvert år forsinkelser på byggepladserne grundet de ekstremt lave temperaturer. Runder temperaturerne nul grader eller minusgrader i en længere periode, kan det nemlig være med til at fryse rør eller lignende.Vinteren kan altså være en rigtig dyr periode for nogle byggepladser, da dette selvfølgelig skal fikses. Hvis problemerne skal fikses, kræver det både nye produkter og ekstra arbejdskraft, som hurtigt løber op i store summer. Men som nævnt i indledningen, kan store dele af dette forebygges. Det største problem er nemlig frost i rørene. Det er der dog en meget simpel løsning på – nemlig varmekabler i rørene.

Hvilke forskellige varmekabler findes der?

4 populære varmekabler: 

  • Micro varmekabel ELSR-M-BF/AF:
  • MICRO, selvregulerende varmekabel ELSR-M:
  • Selvregulerende ELSR-N:
  • Varmtvand, selvregulerende varmekabel ELSR-W:

Micro varmekabel ELSR-M-BF/AF er et meget fleksibelt kabel, der er godkendt til anvendelse ved drikkevand. Det kan kappes i ønskede længder, og kan klare temperaturer fra -45 grader til 65 grader. Derudover er det et selvregulerende kabel, der også kan monteres inde i slangen. 

MICRO, selvregulerende varmekabel ELSR-M er også et meget fleksibelt kabel, der kan bruges i rør, pumper og ventiler. Det kan ligeledes kappes i ønskede og klare temperaturer fra -45 grader til 65 grader. Dette kabel er også selvregulerende. 

Selvregulerende ELSR-N er et alsidigt selvregulerende varmekabel, der er godkendt til anvendelse i farlige områder. Kablet kan kappes i ønskede længde og modstå aggressive kemikalier, olie og drivstof. Dette kabel har en rigtig lang levetid og kan klare temperaturer fra -50 grader til 80 grader. 

Varmtvand, selvregulerende varmekabel ELSR-W er et kabel, der kan bruges i slanger, rør og ventiler. Dette kabel anvendes ofte ved olie og madfedt. Kabel er ligesom de to første selvregulerende og kan klare temperaturer fra -20 grader og helt op til 100 grader. Dette kabel er altså det kabel, der kan holde til de højeste temperaturer. 

Alle disse kabler er selvfølgelig af højeste kvalitet.